סלט חוביזה מעולה של איתן
סלט חוביזה של איתן:
תוכלו למצוא את החוביזה כמעט בכל מקום: היא נפוצה בשדות ואולי אפילו ממש ליד הבית. שופעת סגולות מרפא ורכיבים אנטי דלקתיים. היא עשירה בחלבון, ברזל, מינרלים ווויטמינים A, B ו C וגם שופעת נוגדי חמצון! אפשר לקרוא רבות על יתרונות החוביזה וכל הטוב הזה כל כך טעים!!
את החוביזה אפשר לאכול גם ללא בישול.
רכיבים:
בצל מטוגן
חוביזה, עלים ללא גבעולים.
2 כפות שמן זית
מלח
פלפל שחור
כמון
פפריקה מתוקה
פפריקה חריפה
לימון
אופן ההכנה:
מתחילים בטיגון הבצל בכ 2 כפות שמן זית עד השחמה.
מוסיפים את העלים, מטגנים מעט ואז מוסיפים כחצי כוס מים חמים ונותנים למים להתאדות.
תיבול:
מלח, פלפל שחור, כמון, פפריקה מתוקה וחריפה ולימון.
טעים חם או קר.
כיצד נתייחס?
ניתן לשלב בארוחה חופשי, בגדר ההגיון
